Aktuellt

Skapat: 2018-10-06, Ändrat: 2019-09-08
Släktmöte 5-6 Juli 2019
Lördag den 6 Juli är det åter dags för det 28:e ordinarie släktmötet i Släktföreningen Thorburn-Macfie.

Vi har enligt tradition bokat in oss på Gustafsbergs Badrestaurang och räknar även med att ha en frivillig förträff på fredagskvällen och en efterträff på Trollgild som vanligt.

Vi ser fram emot många trevliga möten med våra släktingar, intressanta möten, diskussioner och föredrag, utställning av släktföremål och fotografier samt förstås god mat och trevligt umgänge.

Clan Macfie har klan-möte vart fjärde år (senast 2017) och året mellan dessa möten brukar de ha ett extra "mid-term gathering"  för de som vill. Då detta nu är 2019 och sammanfaller med vårt släktmöte, har de frågat om vi kan tänka oss att ta emot clan Macfie medlemmar på vårt möte, vilket vi i styrelsen välkomnar. Vi hoppas därför på lite internationella gäster på vårat möte.

Vill du vara med och hjälpa till med mötesförberedelserna, hålla en presentation eller kan du tänka dig att ta emot gäster som vill stanna längre i Sverige? Eller har du förslag eller önskemål om aktiviteter eller föredrag på mötet? Hör då av dig till någon i styrelsen.

Mer information om släktmötet kommer i inbjudan till våren och även här på hemsidan . 

Vi ses väl där!
Christer Hemberg (43142)

Tillbaka